Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
 فراخ مقرمشة بالسمسم في الفرن

السعرات الحرارية: 305 Kcal

البروتين: 22 gm

دهون: 14 gm

كربوهيدرات: 20 gm

Preparation Time

تحضير: 20 دقيقة

Cooking Time

الطهي: 16 دقيقة

Calories

حصص: 2

Complexity

التعقيد: متوسط

المكونات

    220 جم صدر فراخ مقطع شرائح بالطول

    ½ م صغيرة بودرة ثوم

    ½ م صغيرة بودرة بصل

    ½ م صغيرة بابريكا

    ½ م صغيرة زعتر ناشف

    ½ م صغيرة ملح

    ¼ م صغيرة فلفل اسود

    ¼ كوب دقيق اسمر

    1 بياض بيض

    ¼ كوب بقسماط ناعم

    1 م صغير سمسم ابيض

    1 م صغير سمسم اسود

    1 م كبيرة زيت ذرة

    ½ م صغيرة كركم

التعليمات

    1. في بولة نتبل شرايح الفراخ ببودرة ثوم, بصل, بابريكا, ملح, فلفل و زعتر (نسيبه 10-15 دقيقة)
    2. في طبق نخلط القيق + رشة ملح
    3. في طبق 2 نخلط بياض البيض + رشة فلفل اسود + 1 م مياه
    4. قى طبق 3 نخلط البقسماط و الكركم و زبيت الذرة و السمسم الأبيض و السمسم الأسود
    5. نغمس شرائح الفراخ في خليط الدقيق و خليط البيض و خليط القسماط و السمسم
    6. يرص الفراخ في صينية خبز على بورق زبدة
    7. تخبز في فرن على درجة حرارة 180 لمدة 8 دقائق ثم تقلب و تخبز 8 دقائق
    8. تقدم مع تغميسة الزبادى بالنعناع و شرايح الليمون.
محتويات هذا الحقل سرية ولن تظهر للآخرين.
  • الرسائل الإخبارية
  • اتصل بنا