Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Video play button

السعرات الحرارية: 210 kcal

البروتين: 20 gm

دهون: 10 gm

كربوهيدرات: 9 gm

Preparation Time

تحضير: 12 دقيقة

Cooking Time

الطهي: 10 دقائق

Calories

حصص: 2

Complexity

التعقيد: سهل

المكونات

    المكونات:

    ½  راس كابوتشا

    5 حبات طماطم شيرى

    شريحة توست قمح كامل

    220 جم صدر فراخ كامل

    ½ م صغيرة بودرة ثوم

    1 م كبيرة زيت زيتون

    ملح / فلفل

     

    دريسينج

    1 فص ثوم

    2 م كبيرة زبادى لايت

    1 م كبيرة مسطردة

    1 م صغيرة عسل ابيض

    2 م كبيرة عصير ليمون

    1 م صغيرة زعتر ناشف

    2 م كبيرة زيت زيتون

    ملح / فلفل

التعليمات

    1. في الخلاط: نضيف فص ثوم و عصير الليمون و الزبادى و المسطردة و العسل الابيض و الزعتر و ملح  فلفل. نخلط على سرعة متوسطة مع إضافة زيت الزيتون لحد ما الخليط يبقى كريمى. ننقل الدريسينج لبولة و نسيبها في التلاجة.
    2. نتبل صدر الفراخ بملح و فلفل اسود و بودرة ثوم و بابركا و 1 م صغيرة زيت زيتون.
    3. في طاسة او شواية على نار متوسطة نشوى صدر الفراخ 4 دقائق على كل ناحية و نسيبه يرتاح 10 دقائق قبل التقطيع لشرائح.
    4. يقطع شريحة التوست الى مكعبات متوسطة و نخلط مكعبات التوست ب 1 م. صغيرة زيت زيتون و رشة بودرة ثوم و تحمص في فرن متوسط لحد ما تبقى مقرمشة.
    5. تقطع الكابوتشا قطع متوسطة.
    6. في طبق التقديم: يضاف الكابوتشا و شرائح صدور الفراخ و قطع الخبز المحمص و 1 م كبيرة من الصوص (او يقدم في طبق منفصل) و الطماطم الشيرى للتزيين.
    7. تقدم فورا

    ** ملحوظة يمكن إضافة 1 م كبيرة جبن برميزان مبشورة = 22 سعر حرارى

     

محتويات هذا الحقل سرية ولن تظهر للآخرين.
  • اتصل بنا