Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
نودلز الفراخ على الطريقة الصينية

السعرات الحرارية: 220 Kcal

البروتين: 15 جم

دهون: 6.4 جم

كربوهيدرات: 25 جم

Preparation Time

تحضير: 12 دقيقة

Cooking Time

الطهي: 20 دقيقة

Calories

حصص: 4

Complexity

التعقيد: سهل

المكونات

    1 باكيت نودلز (Egg Noodles)

    ½ كوب فلفل احمر، شرائح

    ½ كوب فلفل اصفر، شرائح

    ½ كوب فلفل اخضر، شرائح

    ½ كوب جزر، شرائح

    ½ كوب كوسه، شرائح

    200 جم صدور فراخ، شرائح رفيعة

    1 م ك زيت نباتي او زيت سمسم

    ¼ كوب صويا صوص، قليل الصوديوم

    1 م ص خل ابيض

    2 فص ثوم مفروم

    1 م ك زنجبيل طازج، مفروم

    ملح/ فلفل

     

    للتزيين:

    سمسم ابيض

التعليمات

    1. في حلة على نار متوسطة نغلى 3 كوب من المياه، نضيف باكيت النودلز ونسيبها 5 دقائق حتى تمام السوا
    2. في طاسة عميقة (Wok) على نار متوسطة، نسخن 1 م من الزيت و نضيف شرايح الفراخ و تشوح 5 دقايق
    3. نضيف الثوم والزنجبيل المفروم ويقلب
    4. يضاف الفلفل الاحمر والأصفر والأخضر و شرائح الجزر و الكوسا لخليط الفراخ و يقلب.
    5. نضيف الصويا صوص والخل ويقلب.
    6. يضاف النودلز المسلوقة لخليط الفراخ والخضروات والصوص ويتبل بالملح و الفلفل. يقلب جيدا.
    7. تقدم النودلز وتزين بالسمسم وأوراق البقدونس.

     

محتويات هذا الحقل سرية ولن تظهر للآخرين.
  • اتصل بنا