Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
اسياخ السمك والخضروات

السعرات الحرارية: 320 kcal

البروتين: 30 جم

دهون: 14.8 جم

كربوهيدرات: 13.9 جم

Preparation Time

تحضير: 30 دقيقة

Cooking Time

الطهي: 20 دقيقة

Calories

حصص: 2

Complexity

التعقيد: متوسط

المكونات

    250 جم سمك فيليه ابيض (قشر بياض), مكعبات

    1 كوب فلفل احمر مكعبات

    1 كوب فلفل اصفر مكعبات

    1 كوب فلفل اخضر مكعبات

    اسياخ خشب

     

    لتتبيله السمك:

    1 م ص كمون

    1 م ص بابريكا

    1 م ص كسبرة ناشفة

    4 فص ثوم مفروم

    1 م ص سكر بنى

    ¼ كوب عصير ليمون

    1 م ك زيت نباتى

    ¼ كوب كسبرة طازجة

    ملح/ فلفل

التعليمات

    1. في الخلاط الكهربائى نضيف مكونات التتبيلة: (كمون – كسبرة – بابريكا – ثوم – سكر بنى – عصير ليمون – زيت نباتى – كسبرة طازجة – ملح -فلفل) تخلط جيدا
    2. في بولة متوسطة نخلط مكعبات السمك مع التتبيلة و نسيبها 20 دقيقة
    3. نحضر الاسياخ الخشب: بوضع مكعبات السمك و الفلفل الأحمر و الخضر و الأصفر بالترتيب.
    4. في شواية على نار متوسطة: نشوى اسياخ السمك 4 دقايق على كل ناحية (ندهن اسياخ السمك بالتتبيلة المتبقية كل 3 دقايق)
    5. تقدم اسياخ السمك و الخضروات مع شرايح الليمون و 4 معالق من الأرز البنى
محتويات هذا الحقل سرية ولن تظهر للآخرين.
  • اتصل بنا