Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
مكرونة الحلة الواحدة بالفراخ
Preparation Time

تحضير: 15 دقيقة

Cooking Time

الطهي: 30 دقيقة

المكونات

     

    كيس مكرونة شرايط

    3 صدور فراخ مخلية ومقطعة

    5 فصوص ثوم مقطعة شرائح رقيقة

    ¼ كوب زيت عباد شمس

    1/3 كوب بقدونس مقطع

    عصير ليمونة

    ¼ كوب بارميزان مقطع

التعليمات

    1. حطي زيت عباد الشمس في الحلة على نار هادية وضيفي عليه الثوم وخليه يتطبخ على نار هادية جداً لحد مايبتدي ياخد لون دهبي فاتح.
    2. زودي الفراخ وعلّي الحرارة وخلي النار متوسطة-هادية لحد ما الفراخ تبتدي تاخد لون خفيف جداً. وقتها زودي المكرونة واخلطيهم كويس وزودي مياه لحد ماتغطيهم بالمياه بس مش اكتر
    3.  خلي الحرارة متوسطة والغطا مش مقفول للآخر. بعد تلت ساعة افتحي على المكرونة وشوفي لو قربت تستوي شيلي الغطا وممكن كمان تعلي الحرارة
    4.  لو لسة محتاجة وقت كمان سيبيها لحد ماتستوي. لما تخلص زودي الليمون، البارميزان والبقدونس واخلطيهم كويس وبعدين قدميها.

Monica Gerges

الجمعة, 06/14/2019 - 02:50

محتويات هذا الحقل سرية ولن تظهر للآخرين.
  • اتصل بنا