Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
مكرونة بالسالمون والجمبري

السعرات الحرارية: 441 kcal

البروتين: 29.7 جم

دهون: 23.1 جم

كربوهيدرات: 34.8 جم

Preparation Time

تحضير: 10 دقائق

Cooking Time

الطهي: 30 دقيقة

Calories

حصص: 2

المكونات

    كيس مكرونة

    قطعتين سمك سالمون فيليه

    نص كيلو جمبري

    3 ملاعق زيت زيتون

    ملعقتين زيت عباد الشمس

    ¼ كوب شبت مفروم

    5 فصوص ثوم مفروم

    عصير ليمونة

    ملح وفلفل حسب المذاق

التعليمات

    1. هنحضر السالمون والجمبري بالثوم والليمون وملعقتين زيت زيتون وملح وفلفل ونسيبه.
    2. هنطبخ المكرونة زي العادي ونصفيها بس هنشيل نص كوب من مياه سلق المكرونة (المياه دي بتبقى حلوة في الصوص عشان بيبقى فيها من النشا بتاع المكرونة).
    3. في طاسة هنطبخ السمك والجمبري في ملعقتين زيت عباد الشمس لحد ما يقربوا يستووا. بعد كدة نصب نص كوب مياه المكرونة ونحط ملح وفلفل ونطبخهم لحد ما الصوص يتخن والسمك والجمبري يستووا تماماً. هنزود الخليط ده على المكرونة و نضيف آخر ملعقة زيت زيتون والشبت ونقلبهم كويس.
محتويات هذا الحقل سرية ولن تظهر للآخرين.
  • اتصل بنا